Flowering a better world – The Flower Family

Interieur, Lifestyle

“Every flower is a soul blossoming in nature”. Bloemen doen veel met mensen. Ik wordt echt heel blij van bloemen. En ben dan ook graag omringt door mooie bloemen. Ik betrap mezelf er weleens op dat ik te weinig naar de bloemist ga. Maar als ik dan bloemen in huis heb, dan word ik daar erg blij van. En dat fijne en blije gevoel wil ik iedere dag. Het is geluk in een vaasje. Iedere week wil ik graag bloemen in huis hebben staan om dat geluk te voelen!

En toen ontdekte ik The Flower Family. Een online “bloemenfamilie” die mooi, vers en duurzaam combineert in prachtig samengestelde boeketten. Een perfecte combinatie! The Flower Family heeft een prachtig concept neergezet. Waarin en de mens en milieu centraal staan. Hun missie is dan ook niets voor niets: “Flowering a better world“.

Flowering a better world

De oprichters zijn 3 jonge mannen. Jos en Laurens en samen met partner Ilja hadden zij een doel voor ogen….een bedrijf oprichten met oog voor mens, milieu en maatschappij. En met de bloemenachtergrond van Laurens is zo The Flower Family geboren. Samen met stylisten, talenten en kwekers is dit concept een echte en hechte bloeiende familie geworden.

Maak kennis met The Flower Family

Wat is er nou mooier dan mensen een kans te geven op te bloeien in deze maatschappij. “The Flower Family” begeleid mensen met een afstand op de arbeidsmarkt en geeft deze mensen een kans hun talenten te ontwikkelen. En dat alles met bloemen die vers van gecertificeerde kwekers af komen die met hart en ziel hun bloemen leveren en rekening houden met energievoorzieningen, waterverbruik en chemische middelen. Zelfs de verpakking is milieuvriendelijk en recyclebaar. Overal is aan gedacht en de missie wordt echt nagestreefd.

Wat heeft dit bedrijf je te bieden als het gaat om bloemen. Ten eerste prachtige samengestelde boeketten, welke iedere keer weer door top stylisten worden samengesteld. Je kan via de website www.theflowerfamiliy.nl de bloemen bestellen of de app downloaden om daar de bloemen te bestellen. Het is enorm gebruiksvriendelijk allemaal. Je kan een abonnement nemen of eenmalig bloemen bestellen, en dit is aan te geven in je bestelproces. The Flower Family wisselt wekelijks in het assortiment en speelt uiteraard in op de seizoenen en/of feestdagen.

Zo kan je kiezen uit een prachtig samengestelde ‘Family bundle’. Een veldboeket met wisselde bloemen. Ook kan je de keuze maken voor de ‘Seasonal Flowers’. Echt de seizoensbloemen van dat moment. En last but not least, ‘Royal Roses’. Een vol boeket met rozen in de kleur die op dat moment wordt aangeboden. Van alle drie de boeketten is het mogelijk om de grootte van het boeket aan te geven. Van small tot extra Large. Zo is er voor ieder wat wils.

Boeket ‘Large’ Seizoensgebonden bloemen

Ik sluit me aan bij deze duurzame familie en bestel mijn bloemen en wekelijkse portie geluk bij The Flower Family. Je zou ook eens een kijkje moeten nemen en ontdekken wat een mooi bedrijf en concept dit is. Ook de fantastische levering maken het eigenlijk overbodig om buiten de deur bloemen te gaan kopen, omdat deze boeketten werkelijk Puur & Prachtig zijn. Join the family!

Volg The Flower Family ook op Social media! – InstagramFacebookPinterest

Om de maand mei fleurig te starten en te vieren dat The Flower Family hun gloednieuwe website lanceert, mag ik jullie 50% korting aanbieden op de Flower Family vaas bij bestelling van een prachtige bos bloemen. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in het bestelproces: TFF_VAAS En laat ook een stijlvolle bos bloemen schitteren bij jou in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s