Biologische kaarsen in een hip jasje – My Flame Lifestyle

Interieur, Lifestyle

De gewone kaarsen die je wel kent, zijn vrijwel altijd gemaakt van paraffine. En paraffine is nou niet echt bepaald een duurzame grondstof te noemen. De dames achter My Flame Lifestyle deelden die mening en hebben een eigenzinnige collectie kaarsen op de markt gebracht welke wel duurzaam zijn. De kaarsen van My Flame Lifestyle zijn gemaakt van sojawas. De sojawas die gebruikt wordt, daarvoor worden geen regenwouden gekapt. De Sojawas van My Flame Lifestyle komt uit Amerika. Duurzaam en ecologisch kan ook samengaan met hip en trendy…dus werden er speelse ontwerpen gemaakt voor de blikjes, glazen en houders van de kaarsen.

Naast de sojakaarsen zijn er inmiddels ook kaarsen verkrijgbaar van palmwas. Ook een ecologisch bestanddeel. De palmwas die My Flame Lifestyle gebruikt is afkomstig van gecertificeerde duurzame landbouwbedrijven. De stompkaarsen zijn hiervan gemaakt. En niet alleen kaarsen, maar ook huisparfums, bloemen in een blikje, geurhangers kan je terugvinden in de leuke collectie van My Flame Lifestyle.

Als je het prettig vindt dat de producten een geur afgeven, dan is de keuze reuze! Alle geuren zijn heel zacht en subtiel en daardoor niet overheersend en precies goed. Maar waarom een geur als je dat liever niet hebt. Dan is het ook mogelijk te kiezen voor de “less is more” collectie. Deze producten bevatten geen geurstoffen.

Wist je dat: – Sojakaarsen en palmwaskaarsen veel langer branden dan paraffine kaarsen. En dat sojakaarsen geen zwarte aanslag achterlaten op je muur. Dit geldt ook voor de palmwaskaarsen. Ook kan je de sojakaars helemaal opbranden en geven ze een betere geurverspreiding.

Naast de reguliere collectie is er ook gekozen om een speciale collectie te ontwerpen voor Amnesty International. Een verantwoorde keuze. Iedere verkoop van de speciale Amnesty International collectie, gaat 10% naar dit goede doel. Zo wordt ook nog eens een steentje bijgedragen aan een betere wereld.

Voor een gezellige sfeer in huis, of buiten zijn kaarsen altijd fijn om te hebben. En als je van een geurtje houdt, dan ben je bij My Flame Lifestyle aan het goede adres. En niet te vergeten de hippe uitstraling die de dames achter My Flame Lifestyle aan de kaarsen hebben gegeven.

In samenwerking met My Flame Lifestyle mag ik jullie een kortingscode aanbieden t/m 7 april a.s. Gebruik bij je bestelling de kortingscode: Prachtig15 , en ontvang 15% korting op je bestelling. Dus shop till you drop!!! www.myflame.nl

Voor meer informatie over de producten of de webshop ga naar www.myflame.nl of naar de Instagram pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s