Posters omtoveren tot kunst – Posterstore

Interieur

Een lege muur is ook zo wat. Niets aan toch? Een beetje muur mag wel wat opgeleukt worden met een mooie poster. Of nog beter…een aantal posters! Laat nou Poster Store een zeer mooie en uitgebreide collectie posters hebben. De collectie van Poster Store is gebaseerd op Scandinavisch design en er is echt voor ieder wat wils te vinden en past daarom ook in vele interieur stijlen.

De posters zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Hierbij kan je denken aan natuur, fotografie, dieren, quotes, kaarten van steden, architectuur, liefde en ga zo maar door. Ook is er een uitgebreide exclusieve collectie ‘Selection’ met prachtige posters van o.a. Tove Frank, Vee Speers en Love Warriors.

Ik kies er zelf voor om een selectie te maken van een aantal posters die goed bij elkaar passen in het interieur en deze te voorzien van een mooie lijst. De poster is dan niet zomaar een poster meer, maar je geeft deze een extra dimensie en tovert het om tot kunst. Mooie lijsten kan je trouwens ook in diverse kleuren en maten bestellen bij Poster Store.

Door een aantal extra afbeeldingen bij te bestellen kan je ook nog eens wisselen, en dat is natuurlijk iets waar interieur gekko’s van houden. Foto / posterwanden zijn heel erg populair. Tip; voordat je wat besteld, bedenk dan goed wat jouw interieurstijl is en wat bij elkaar past qua afbeelding en kleur. Zorg dat je harmonie brengt in het geheel!

Dan nog even de kwaliteit, niet geheel onbelangrijk! De kwaliteit van de posters is perfect. De posters worden gedrukt in Zweden en dit wordt gedaan op een ongecoat en milieuvriendelijk 240 grams papier wat het een hoge kwaliteit en exclusief gevoel geeft.

Wil jij ook een unieke poster wand creëren of juist 1 mooie grote blikvanger in je interieur? Dan heb ik wat leuks voor je. Plaats bij je bestelling de volgende kortingscode: Puur&Prachtig30% en ontvang maar liefst 30% korting op je totaalbedrag! Deze korting is gelding van 27 januari tot 4 februari op alle lijsten en posters excl. de ‘Selection’ collectie.

Ga naar de website van Poster Store en…shop till you drop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s